Rundens Oddstips – Haaland og City får det tøft mot Newcastle

Det ble både spennende og lønnsomt for oddstipsene våre til den første runden i Premier League. Med fire spill i sving ble det til slutt to gevinster og pengene tilbake på de to siste.

Gevinstene forrige helg kom på under 2,5 i Everton v Fulham til 1,90 i odds, og uavgjort i Chelsea v Liverpool til solide 3,85. 

Til lørdagens kamper har vi plukket to spill.

Skal du spille på oddsen denne helgen? Hos Comeon får nye kunder en fantastisk oddsbonus som du kan benytte deg av: Oddsbonus: Sett inn 100kroner, spill for 600 kroner

Oddstips Lørdag – Premier League

Tottenham v Man Utd

Spill: Tottenham +0
Odds: 2,10

Bookie: Comeon

Manchester United startet sesongen svært dårlig hjemme mot Wolves. Svært lite stemte for Ten Hag & co, og det var bare flaks som gjorde at Man Utd i det hele tatt fikk med seg poeng. Får til slutt ekstremt godt betalt når Varane stanger inn 1-0, og Wolves snytes for en soleklar straff.

Tottenham viste lovende takter til tross for godt forsvarsspill fra Brentford som gjorde Richarlison helt usynlig i store deler av kampen. Mot Manchester United kommer spurs til å få langt mer rom til å utnytte både Richarlison og Sons styrker.

Forventer at Manchester United er flere hakk bedre enn mot Wolves, hvis ikke blir dette plankekjøring for hjemmelaget. Vi tror likevel at hjemmelaget stikker av med tre poeng i denne kampen.

Les også: Beste oddsbonuser i 2023

Man City v Newcastle

Spill: Newcastle+ 0
Odds: 3,40
Bookie: Comeon

Newcastle var imponerende gode i første runde, mens Manchester City virket

Manchester City har nå spilt tre kamper denne sesongen (supercup og community Shield) og ser ikke overbevisende ut til nå.

Manchester City har bare to dager hvile fra supercupen og stiller med en langt svakere utgave enn det vi så for bare tre måneder siden. De Bruyne er ute med skade, og laget har mistet to viktige offensive spillere i Gundogan og Mahrez.

Newcastle til 3,40 i odds med pengene tilbake ved uavgjort ser meget bra ut.

Oddstips Søndag – Premier League

West Ham v Chelsea

Spill: Chelsea vinner
Odds: 2,10
Bookie: Comeon

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds