Rykter: Griezmann Liverpool-aktuell?

Overgangsryktene begynner å få kjøtt på beina, og det ligger an til å bli et heidundrende sommervindu. Noen klubber trenger kapital, og andre klubber står som gribber – klare for å plukke opp talent for en billig penge.

Vi har tidligere skrevet om Chelsea sin interesse for Jadon Sancho. Som en utvidelse av det, skal Callum Hudson-Odoi være ryktet til Dortmund. CHO får ikke spilletiden han fortjener i Chelsea, mye på grunn av den overveldende tilstedeværelsen av kvalitetsspillere i London-klubben.

Eurosport meldte i hvert fall tirsdag kveld at Dortmund nå forbereder seg på at Sancho forsvinner, og kikker på Hudson-Odoi, Ikone og Raphinha som mulige erstattere.

Med Arsenal-signerte Willian omtalt av TV 2 som en av sesongens største skuffelser i Premier League, og Hazard med et fullstendig mislykket opphold i Real Madrid, skal begge de tidligere Chelsea-spillerne være fysne på å returnere til Stamford Bridge.

Sky Sports melder at Real Madrid lytter til alle former for bud på belgieren. For Willian, som forlot Chelsea til fordel for Arsenal da han ble lovet Champions League-fotball i løpet av de neste tre sesongene, må det være bittert å se sitt Chelsea i finalen allerede sesongen etter han dro.

Norwich-stjerne Emiliano Buendía er ryktet til både Arsenal og Aston Villa. Høyrevingen oser av kvalitet, og skal, opprykket til tross, være på vei bort fra kanarifuglene. Det skriver Sky Sports og Telegraph. Buendía leverte bunnsolide 31 målpoeng denne sesongen, med 15 mål og 16 målgivende.

Spanske El Gol Digital melder at Liverpool forbereder et bud på 50 millioner pund for Barcelona-signerte Antoine Griezmann. Den katalanske storklubben gjennomgår en finansiell ryddeprosess, og å gi slipp på den tidligere Atletico Madrid-spilleren blir en mulig del av denne prosessen.

Sky Sports og Fabrizio Romano melder at Leipzig forventer at midtstopper Ibrahima Konaté signerer for Liverpool i det kommende sommervinduet. Leipzig ser allerede etter erstatninger for franskmannen, og venter bare på offisiell beskjed fra Liverpool om at sistnevnte trigger klausulen til midtstopperbautaen. Prisen er 35 millioner euro.

Ozan Kabak er på sin side forventet å gå tilbake til Schalke 04 etter et helt middels Merseyside-opphold det siste halvåret.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds