Rykter: Muntlig avtale med Manchester United

Brendan Rodgers skal være øverst på ønskelisten til Manchester United. I følge CaughtOffside skal Leicester City-manageren ha sagt ja til å ta over som Manchester United-manager når stillingen blir ledig.

Det kan komme til å bli et svært dyrt manager-bytte for de røde djevlene. Brendan Rodgers har en utkjøpsklausul i kontrakten sin på drøye 150 millioner kroner, mens Ole Gunnar Solskjær håver inn rundt 100 millioner i året etter at han signerte ny kontrakt for bare et halvt år siden.

Rodgers favoritt til å ta over som manager for Manchester United

Blant spillselskapene er Brendan Rodgers den store favoritten til å ta over etter Ole Gunnar Solskjær. I følge spillselskapet Unibet er det 40% sjanse for at Brendan Rodgers blir Solskjærs etterfølger

Andre managere som er nevnt som potensielle erstattere for Solskjær er Zinedine Zidane, Pochettino, Erik Ten Hag og Ralf Rangnick.

Sistnevnte skal også være linket til Newcastle. Tyskeren blir beskrevet som hjernen bak suksessen til RB Leipzigs ferd mot toppen. Etter at han forlot jobben som direktør hos RB Leipzig, har Rangnick siden juli ledet Lokomotiv Moskvas Sports -og utviklingsavdeling.

– Zidane er uaktuell for Manchester United

Den spanske avisen AS melder at Zidane til Manchester United er “umulig”. Avisen påstår at Zidane venter på at jobben som landslagstrener for Frankrike skal bli ledig.

Det er heller ikke sannsynlig at Pochettino skal gå fra manager-jobben i PSG til fordel for Manchester United. Dermed er det få reelle kandidater igjen å velge mellom for Manchester United.

Saken oppdateres

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds