Siste nytt fra lagenes pressekonferanser:

 

Arsenal:

Martin Ødegård har signert, og får en prislapp på 5.5 på Fantasy. Lacazette er fortsatt ute grunnet Covid, mens Aubameyang begynte å trene igjen i går, torsdag. Men det er fortsatt usikkert om noen av dem blir klare til helgens kamp sier Arteta.

Aston Villa:

Ollie Watkins spiller ikke helgens kamp mot Newcastle. Og Bertrand Traore vil mest sannsynlig være tilbake til Gameweek 4.

Brentford:

Det ser ut til at Kristoffer Ajer vil være tilgjengelig for helgens kamp mot Palace, selv om han måtte ut med skade i åpningskampen.

Brighton:

Dan Burn, Tariq Lamptey, Danny Welbeck og Joel Veltman er ikke tilgjengelige. Og Aaron Connolly uteble fra forrige kamp av personlige grunner, og er tilbake i helgens tropp.

Burnley:

Sean Dyche sier at Dale Stephens og Kevin Long fortsatt er ute, og at Aaron Lennon har trent med klubben den siste tiden, og scoret i treningskampen mot Manchester United.

Chelsea:

Tuchel sier at han håper at Lukaku vil være på banen på søndag, og at det ser sannsynlig ut. Pulisic har testet positivt for Covid og er ute til helgen. Ziyech og N’Golo Kante trente begge torsdag, og det ser for øyeblikket ut som at begge vil være i søndagens tropp, sier Tuchel.

Crystal Palace:

Ingen nye skader, men Milivojevic er tilbake i troppen. Ferguson, Eze og Olise er langtidsskadde.

Everton:

Moise Kean er tilbake, mens det er forventet Gbamin ikke blir kampklar. De har også signert 37-år gamle Andy Lonergan som midlertidig backup keeper. James Rodriguez er fortsatt ute.

Leeds:

Kalvin Phillips er nærmere en plass i startelleveren et nok en uke med trening, mens lørdag kommer for tidlig for Diego Llorente.

Leicester:

Johnny Evans er fortsatt skadet. På spørsmål om Vestergaard starter i helgen svarte Rodgers “We’ll see”, og at han ikke er helt kampklar, og at Amartey har vært fantastisk når han har spilt. Ryan Bertrand er fortsatt ute, mens Castagne er tilbake.

Liverpool:

Jordan Henderson og Thiago er nærmere en retur, men Klopp har fortsatt ikke tatt en beslutning om de spiller til helgen. Andy Robertson er tilbake i trening, men han vil fortsatt trenge litt tid for å bli kampklar.

Manchester City:

Pep sier at Gundogan er fit. Men at De Bruyne ikke kunne trene i dag, og er usikker til kampen mot Norwich. Ellers er alle skadefrie, utenom Phil Foden.

Manchester United:

Jesse Lingard er tilbake i trening, og scoret i en treningskamp bak lukkede dører mot Burnley på tirsdag. Sancho fikk også noen minutter i samme kamp, mens Varane ikke var involvert. Telles og Rashford er fortsatt ute. Bailly og Phil Jones er tilbake i trening. Det er også Cavani og Varane, og nærmer seg spilleminutter, men Solskjær ville ikke si om de ville være tilgjengelige for helgens kamp.

Newcastle:

Jonjo Shelvey er usikker til helgens kamp. Mens Woodman vil starte mellom stengene igjen, da Darlow og Dubravka fortsatt vil være ute en stund til. Paul Dummett spiller ikke i helgen, men vil kanskje spille i Ligacupen i midtuka. Steve Bruce sier at Lascelles fortsatt har behov for 7-10 dager med trening før han starter en kamp. Joe Willock er med i kamptroppen.

Norwich:

Placheta er ute grunnet Covid. 4.0-mannen Omobamidele vil være tilgjengelig igjen. Sam Byram er ute, mens Christoph Zimmermann fortsatt er usikker.

Southampton:

Hassenhutl sier at Ward-Prowse fortsatt trenger mer trening for å bli kampklar. Mens Smallbone og McQueen fortsatt er ute.

Tottenham:

Nuno Santo sier at Kane trente med laget torsdag. Men Santo ville ikke svare på om han vil spille mot Wolverhampton i helgen. Utenom dette sier Santo at Ndombele ikke kommer til å være med i troppen på søndag, og at Carter-Vickers forstuet ankelen og vil være ute.

Watford:

Joshua King og Femenia er tilbake i trening etter skade, og vil være tilgjengelig for helgens kamp. Joáo Pedro, Chalobah og Kucka er fortsatt ute. Watford har også signert den Tyrkiske landslagsspilleren Ozan Tufan, men manager Xisco Munoz sier at han sannsynligvis ikke vil spille helgens kamp.

West Ham:

Masuaku er fortsatt ute, bortsett fra det er det lite nyheter fra David Moyes.

Wolverhampton:

Pedro Neto er ute til Februar. Bruno Lage sier at han ønsker å hente 3-4 spillere før vinduet stenger, og kan bekrefte at det ikke har kommet noe bud på Adama Traore eller Siste nytt fra lagenes pressekonferanser:.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds