Siste om Ødegaard og Haaland

Spillerne i Tottenham Hotspur begynner å miste tålmodighet med stjernemanageren sin. Jose Mourinho har i det siste pekt på spillerne og deres lave kvalitet som grunn for at klubben ikke kan konkurrere om en topplassering i Premier League. Det melder The Telegraph.

Tottenham vil slippe å betale de verste summene dersom de bestemmer seg for å gi Mourinho fyken. I avtalen mellom de to partene trigges en stor del av managerens godtgjørelser av europaspill, noe klubben bare så vidt ligger an til å klare. Det melder Daily Mail.

Daily Mail skriver også at David de Gea skal få ny arbeidsgiver. Det kan virke som målvakten er den største pådriveren av avtalen, og det ryktes om at han vil bort denne sommeren. Samtlige toppklubber i Europa er gjort oppmerksom på muligheten. I mandagens ligaoppgjør mot Brighton ble den spanske målvakten benket til fordel for Dean Henderson.

Arsenal frykter Kieran Tierney vil være utilgjengelig for spill i flere uker. Samtidig meldes det fra Daily Mail om at skaden til David Luiz ikke er like alvorlig som først fryktet, og at brasilianeren kan være tilbake før sesongslutt.

Alle de tolv byene som skal arrangere EM-kamper i sommer har gitt uttrykk for at det vil være åpent for visse mengder tilskuere på kampene, melder Daily Mail.

The Mirror forklarer Guardiolas tale fra forrige uke, den om økonomiske problemer, som en avledningsmanøver, og at Erling Braut Haaland fortsatt er Manchester Citys mest sannsynlige overgang i sommer.

Real Madrid, på sin side, ryktes å spre falske rykter om sin egen interesse for Haaland, bare for å skru prisen opp for rivalene sine. Det melder i alle fall Daily Mail.

Arsenal kikker på Achraf Hakimi, og skal være klare for å la Hector Bellerin gå for å se det skje. Det melder The Sun.

Det skal ikke være noe ønske fra Real Madrid om å tviholde på Martin Ødegaard, som ifølge The Sun nå har blitt lagt på bordet for tre av Arsenals klubbrivaler. Det melder The Sun, som også forteller at Ødegaard er hjerteknust.

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Midtbanemysteriet

McTominay og Fred? Hva med Pogba og Matic? Eller Donny van de Beek? Hvordan skal midtbanen til Manchester United se ut? Spørsmålene er mange for Ole Gunnar Solskjær.

Hvordan vinne i Pep-Roulette

Den regjerende seriemesteren fra i fjor har vist strålende form så langt i årets sesong, og har vist seg å fremdeles være giftige fremover, samtidig

Les videre

Siste Nyheter

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Gode og dårlige nyheter

Fredagens pressekonferanse brakte både gode og dårlige nyheter for Manchester United-fansen.