Gabriel Jesus Skade

Skadetrøbbel for Arsenal og Chelsea

Både Gabriel Jesus og Christopher Nkunku er ute med skader og går trolig glipp av sesongens første kamp i Premier League.

Gabriel Jesus Skade: – Ute noen uker

Brasilianeren vil med det miste de første ukene av Premier League-starten, som sparkes i gang om litt over to uker.

Ifølge Sky Sports sier Arteta at skaden er knyttet til den samme kneskaden som holdt Jesus ute av spill i store deler av den andre halvdelen av fjorårssesongen.

– Han hadde litt irritasjon i kneet, sa Arteta til pressen onsdag kveld, og bekrefter at Jesus har vært under kniven.

– Det er ikke noe stort, men han vil være ute i noen uker, tror jeg, sa spanjolen.

Arsenal spiller allerede kommende helg Community Shield mot Erling Braut Haalands Manchester City.

Nkunku usikker til sesongåpningen

Chelseas nyinnkjøpte angriper Christopher Nkunku måtte tidlig byttes av banen i onsdagens treningskamp mot Borussia Dortmund som følge av en kneskade.

Franskmannen ble liggende nede og holdt seg til kneet etter en takling i det niende minutt. Han forsøkte seg videre, men måtte etter hvert byttes av banen.

– Legene holder på å undersøke ham, og jeg håper ikke det er noe stort problem. Vi håper han er raskt tilbake, men vi trenger et par dager på undersøke skaden, sa Chelsea-trener Mauricio Pochettino til Sky Sports etter kampen.

– Vi tok noen risikoer fordi banen ikke var perfekt. Stadionene her blir brukt til andre idretter, og det er noen ganger risikoen ved denne turneen. Jeg vil likevel ikke skylde på banen for skaden. For meg var det bare uflaks, sa Pochettino.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds