Spillerne du bør bytte inn på Fantasy nå

Vi ser nærmere på spillerne med best program de kommende ukene, der særlig to spillere skiller seg ut.

Wilfred Zaha (7.3m)

Spillerne du bør bytte inn på Fantasy nåSpillerne du bør bytte inn på Fantasy nå

Wilfred Zaha og Crystal Palace har et kampprogram det lukter svidd av. Å få inn en Crystal Palace-spiller bør være høyt på ønskelista før den kommende runden.

Så langt denne sesongen har Zaha sanket 33 poeng på 6 kamper. Et snitt på 5.5 til tross for at halvparten av kampene har vært topplag ( Arsenal, Liverpool og Chelsea).

Zaha står for halvparten av målene Crystal Palace har scoret denne sesongen, og får gode arbeidsforhold mot “dårlige” motstandere de neste 9 ukene.

Zaha er eid av 18.2% av managerne på spillet, og koster i skrivende stund 7,3 millioner. En perfekt spiller å sette inn for spillere som har et tøft program i vente, eller har blank i GW12 (Arsenal og Manchester City).

LES OGSÅ: Arsenal og City-spillerne du bør bytte ut nå. 

James Maddison (8.0m)

Spillerne du bør bytte inn på Fantasy nå

Om man skal ha Leicester spillere på laget, er James Maddison det soleklare førstevalget.Maddison er stort sett involvert i alt Leicester foretar seg offensivt, og tar både cornere og frispark.

Spillerne du bør bytte inn på Fantasy nå

Kampprogrammet Leicester har i vente er omtrent så “grønt” som det går an å få, og selv om man gikk glipp av 18 poeng på Maddison forrige runde, er det trolig flere poeng å hente på engelskmannen de kommende rundene.

Det er risikosport å satse på Leicester bakover, særlig om man allerede har valgt Ward i mål. Om man vil ha en billig forsvarsspiller fra Leicester på laget, bør valget falle på Castagne. Den belgiske høyrebacken har mange gode bidrag offensivt og koster bare 4.3m.

Reece James & Raheem Sterling

Chelsea er det eneste topplaget i Premier League med “grønt” program de neste fire rundene. Liverpool møter City og Arsenal, mens de to sistnevnte har en kamp mot Liverpool hver og en blank-runde i Gameweek 12.

Dermed er det kanskje på tide å laste opp med Chelsea-spillere;

Reece James noterte seg for både mål og målgivende i Champions League, og har svært gode muligheter til å holde nullen borte mot Wolverhampton denne runden, som står med fattige 3 mål så langt denne sesongen. .

Til 6.1m er Reece James en spiller alle bør ha på laget de kommende rundene.

Raheem Sterling er også verdt å nevne i denne sammenhengen.

Det har ikke gått på skinner for Chelsea denne sesongen, men Raheem Sterling har likevel akkumulert 3,5 i xG og 1,75 xA. Engelskmannen står med 3 mål og 1 assist så langt. Skulle det løsne for Chelsea fremover, er det liten tvil om at Sterling kommer til å sanke en god del poeng på Fantasy.

Aston Villa-spillere

Vanskelig å finne en spiller som skiller seg veldig ut i Aston-Villa laget. Ett alternativ kan være Tyrone Mings, som bare koster 4.3 millioner.

Også Ollie Watkins kan være aktuell, ettersom Aston Villa møter Nottingham Forrest den kommende runden.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds