Spillerne du bør ha på benken på Fantasy

VI har samlet våre beste forslag til spillere du bør og kan ha på Fantasy-benken din denne sesongen.

Keepere du ka ha på benken

Danny Ward (4.0) – Kasper Schmeichel har stukket til Nice, noe som fører til at vi kan se en 4.0-keeper som starter. Det er circa 70/30 hvem som starter GW1 av Danny Ward (4.0) og danske Daniel Iversen (4.0), ettersom Ward har vært skadet i pre-season. Men om man går for begge så er man allikevel sikret en spillende keeper til 8.0.

Jason Steele (4.0) i Brighton er et fint alternativ om du også går for Brighton-keeper Sanchez (4.5). Da har man en billig duo, og er safe om førstekeeper blir skadet. Dette gjelder også Villa-duoen Martínez (5.0)/Olsen (4.0), Pickford (4.5)/Begovic (4.0), Meslier (4.5)/Klaesson (4.0) og Henderson(4.5)/Hennessey(4.0).

Unngå å gå for Adrian (4.0)/Heaton (4.0)/Forster (4.0)/Turner (4.0) som andrekeeper i kombinasjon med Alisson/De Gea/Lloris/Ramsdale ettersom man da tar opp en unødvendig spot i gode lag som man ellers kan få bruk for fremover på banen.

Forsvar

Neco Williams (4.0) har gått til Nottingham Forest hvor han skal spille vingback. Beste alternativ i denne priskategorien etter min mening, og kan også få et målpoeng her og der utover sesongen.

Nathan Patterson (4.0) i Everton har spilt tredje mest for Everton i pre-season. Og vikarierer på høyrebacken frem til Coleman er tilbake fra skade, noe som muligens vil ta et par måneder.

Jannik Vestergaard (4.0) i Leicester er valgt i mangel på bedre alternativer. Er et steg nærmere startellever om Fofana går til Chelsea, samt at det som regel dukker opp noen skader i Leicester-forsvaret.

Midtbane

Andreas Pereira (4.5) i Fulham er det beste alternativet i denne klassen etter min mening. Harry Wilson ble nylig skadet, noe som kan medføre at han også blir fus i rekken på diverse dødballer.

Josh DaSilva (4.5) i Brentford har vært involvert i alle pre-seasonkampene. Han var viktig i opprykkssesongen og fikk da 9 målpoeng, men spilte ikke mye i fjor på grunn av skade.

Jack Colback (4.5) i Nottingham Forest har spilt nest mest i pre-season og er anvendelig. Jeg synes han er det tredje beste alternativet, men Sean Longstaff og Jacob Murphy i Newcastle kan også vurderes.

Spisser

Sam Greenwood (4.5) i Leeds har spilt mye i pre-season. Jeg forventer at han får en del innhopp. Er anvendelig, så kan også bekle roller på midtbanen. Beste spissalternativ i denne prisklassen etter min mening ettersom jeg tror han får flest minutter.

Cameron Archer (4.5) i Aston Villa har vært involvert i alle utenom en treningskamp. Kan få noen minutter her og der, men ikke forvent for mange poeng.

Lyle Taylor (4.5) i Forest har spilt mye i pre-season, men legenden fra Montserrat har nylig blitt transferlistet, så usikker hvor mye eller om han spiller når sesongen starter.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds