Tabelltips – Southampton

Det er få andre lag som viste like stor variasjon i form som Southampton forrige sesong. Den elleville kampen mot Leicester som endte hele 0-9 i Leicesters favør var bunnpunktet.

Forrige sesong

Revansj mot Leicester på nyåret, seier mot Manchester City, Chelsea og Spurs er blant høydepunktene. Listen er veldig lang for måloppnåelser the Saints burde være fornøyd med å ha klart denne sesongen.

Veteranen Danny Ings fant en nærmest utenomjordisk form, og på et tidspunkt føltes det nesten som han ikke klarte å la være og score mål. Redmond, Armstrong og Ward-Prouse bidro også sterkt til å vise at Southampton hørte hjemme i øvre del av tabellen denne sesongen.

Likevel startet denne sesongen med et 3-0 bortetap mot Burnley. Hjemmetap mot formsvake West Ham og nok et tap for Burnley på nyåret viste også tendensene laget har til fullstendig hodemist.

Når de er sterke og frempå virker de ustoppelige, men når de ikke har dagen kan man tenke seg grønn på hvorfor i huleste man tok inn Ings på fantasy-laget. Det er litt vanskelig å skjønne hva klubben forventer av seg selv, men sesongen var fantastisk underholdene når de spilte bra.

Overganger

Januarvinduet så Tottenhams Kyle Walker-Peters forlate klubben til fordel for Southampton (på lån), men den eksplosive venstrebacken har fått lite spilletid.

Dansken Pierre-Emile Hojbjerg signerte for nettopp Tottenham tidligere i sommer, mens Walker-Peters gikk motsatt vei.

Her er hele listen med overganger:

Inn

Kyle Walker-Peters (Tottenham Hotspur)
Mohammed Salisu (Real Valladolid)

ut

Alexander Cull (Released)
Mohamed Elyounoussi (Celtic)
Maya Yoshida (Released)
Pierre-Emile Hojbjerg (Tottenham)

Interessante spillere

Mannen/myten/legenden, Danny Ings, kan bli en utrolig morsom spiller å følge med på, om han fortsetter den gode formen han avsluttet sesongen med.

Avsluttet 19/20-sesongen ett mål unna å være toppscorer. Den tidligere Liverpool-spissen begynner å dra på åra, men vi håper han finner formen.

Stuart Armstrong leverte gode underliggende tall, og dette er en spiller som burde fått langt mer målpoeng enn hva målpoengene hans tilsier. Slet noe med skade, og viser svært god forståelse for spillet når han er i form.

Southampton er på ingen måte et veldig spennende lag, i likhet med Burnley (12.plass). Vi tror Southampton leverer en god sesong, men at Danny Ings blir avgjørnde for hvor godt laget leverer den kommende sesongen.

Skulle Ings oppleve en måltørke, lander Southampton seg plutselig inn i nedrykksstriden. Men vi tror både Ings og Southampton leverer en sesong midt på treet.

Bra, men på langt nær det samme som Soton leverte den siste halvdelen av fjoråret.

Tabelltips Southampton

11. plass

Flere tabelltips:

Everton
Burnley
Brighton
Fulham

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds