Tabelltips - West Ham

Tabelltips – West Ham

Tabelltips – West Ham: Får West Ham endelig ut potensialet i troppen den kommende sesongen?

Forrige sesong

Om det i det hele tatt er mulig, så var denne PL-sesongen både forferdelig men også fantastisk for West Ham. En deilig Pellegrini-triumf mot Manchester United, og dobbel seier mot Chelsea, er blant de morsomste øyeblikkene Hammers-fans tar med seg fra forrige sesong.

Nøyaktig halvparten av sesongens kamper endte likevel med tap. Etter klubben ansatte David Moyes som Pellegrini-erstatter, blir likevel nesten femti prosent tap etter han tok over styringen i overkant mye nederlag for manageren som tidligere i sesongen sa at «det jeg gjør er å vinne».

Sesongen har bydd på både oppturer og nedturer, men det har uten tvil vært flest nedturer. Managerproblemer (dette er en underdrivelse), sviktende form i spillere som Felipe Anderson og Yarmalenko, er blant faktorene som har spilt inn.

Likevel kom nødhjelpen fra mirakelmann og kraftspiss Michail Antonio da det gjaldt som mest. Engelskmannen bidro enormt i innspurten av sesongen, og det er ikke helt godt å si om klubben ville funnet seg i det gode selskap fra september av, hadde det ikke vært for nettopp Antonio.

Fasit for sesongen er at det er den dårligste sesongen West Ham har hatt etter de rykket opp igjen fra et kort års opphold i Championship tilbake i 11/12-sesongen.

Det blir rett og slett for dumt at Hammers var nede og luktet på nedrykk i starten av slutten på sesongen med den stallen de har, og derfor regner vi med at de slipper med skrekken og leverer på høyere nivå gjennom den kommende sesongen.

Overganger

Pablo Zabaleta takket for seg og forlater West Ham over sommeren.

Tomas Soucek signerte en fireårskontrakt etter et endt utlånsopphold fra Slavia Praha rundt om i Europa, hvor han tilbrakte det siste året i nettopp West Ham. Den permanente signeringen av midtbanespilleren kostet West Ham 19.1 millioner pund.

Declan Rice er blitt nevnt som potensielt salg før sesongstart. Chelsea virker å være mest interessert, selv om nærmest hele fotballverden har blitt nevnt som mulige overganger til Stamford Bridge denne sommeren. 21-åringen leverte knallsterkt gjennom hele sesongen, men om Lampard & co imøtegår Hammers’ prislapp på rundt 67 millioner pund, så kan et salg muligens være verdt det.

Her er de bekreftede overgangene så langt:

Inn

Tomas Soucek (Slavia Prague)

Ut

Sead Haksabanovic (IFK Norrkoping) Carlos Sanchez
Pablo Zabaleta

Spillere å følge med på

Michail Antonio blir for oss selvskreven som en å følge med på den kommende sesongen. Mannen leverte på et verdensklassenivå da klubben trengte det som mest, og om han leverer på bare halv maskin av det han gjorde i slutten av forrige sesong, vil han fortsatt kunne bli Hammers’ viktigste spiller den kommende sesongen.

Sebastian Haller startet forrige sesong greit, og mannen som tidligere har vist god målteft kan absolutt finne formen om han ser seg lei benkesliting til fordel for kollega Antonio.

Andrij Yarmolenko og Felipe Anderson har begge x-faktor, og vi syns det er på tide at de begge viser hva de er gode for.

Tabelltips – West Ham

13. plass

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds