West Ham-spillerne du bør vurdere på Fantasy

West Ham var i fjor lenge med i kampen om en Champions League-plass, og endte til slutt på en sjetteplass. De scoret sjette flest i ligaen, og hadde tiende flest Clean Sheets. De har ikke hentet andre i sommer enn keeper Alphonse Areola (5.0) på lån fra PSG, mens Balbuena, Lingard og Felipe Anderson har dratt.

West Ham starter sesongen sesongen med å møte newcastle, LEICESTER, PALACE, southampton, MAN UTD, leeds de første seks kampene. Og fra og med Gameweek 4 skal West Ham ut i Europa, så forvent noe mer rotasjon hos The Hammers i år. Selv synes jeg de er et spennende kampprogram til å begynne med, og kommer selv til å starte sesongen med en West Ham-spiller.

Keeper/Forsvar:

West Ham scorer flest mål på hodet i ligaen sammen med Liverpool, med 15 mål. Og bak mange av disse målene står backduoen Cresswell (5.5) og Coufal (5.0) bak med 20 målgivende dem i mellom, henholdsvis 11 og 9 målgivende hver.

Cresswell tar i tillegg cornere, indirekte og direkte frispark, men endte på 0 mål i fjor. Dawson (5.0) scoret 3 mål på offensive dødballer, selv om han kun spilte litt over halvparten av sesongen.

Jeg mener alle disse tre er aktuelle til å ha på Fantasy-laget, hvor Cresswell har en eierandel på 19%, Coufal 15% og Dawson 0.3%.

I mål finner vi Fabianski (5.0) som scoret åttende flest poeng av keepere i fjor, men West Ham har i år også hentet inn Areola (5.0) på lån fra PSG, så akkurat nå, så synes jeg ikke det er nødvendig å vurdere en keeper herfra, da rotasjon er en mulighet.

Midtbane:

På midtbanen finner vi veldig mange spennende alternativer. I en 4-2-3-1 finner vi Declan Rice (5.0) og Thomas Soucek (6.0) i en defensiv midtbaneduo. Rice har et fantasy-øyemed kun en mor kan elske, mens Soucek er noe mer interessant.

Tsjekkeren kom til 4. flest avslutninger av samtlige midtbanespillere i fjor, hvor 31 ut av disse 58 avslutningene kom på hodet. Han endte på 10 mål og 2 assist i fjor, og vil nok være en spiller som leverer jevnt og trutt også denne sesongen, uten at han er særlig eksplosiv.

I trioen foran her igjen, finner vi mest sannsynlig Benrahma (6.0), Fornals (6.0) og Bowen (6.5). Her synes jeg både Benrahma og Bowen er interessante å begynne sesongen med om du ønsker å ha noen differensialer, i og med de har en eierandel på henholdsvis 1,6% og 2,1%.

Benrahma ankom West Ham i fjor etter en bra sesong i Championsship med Brentford hvor han scoret 17 mål. Algerieren scoret dog kun 1 mål og 6 målgivende i debutsesongen for West Ham. Men han har vært toneangivende i pre-season så det kan hende han finner tilbake til gammel form denne sesongen.

I liknende situasjon finner vi Bowen. 24-åringen var i samme situasjon som Benrahma og scoret på bestilling i Championsship før han kom til West Ham forrige sesong.

Bowen endte på 8 mål forrige sesong, og ble også flyttet opp som spiss i perioder da Antonio var ute, og har i likhet med Benrahma også gjort det bra i pre-season. Bowen deler også corneransvaret med Cresswell. Jeg synes både Bowen og Benrahma kan være verdt et punt om man trenger noen i denne priskategorien, og de har også et høyere tak enn sistemann i trioen, Pablo Fornals (6.0).

Angrep:

Akkurat nå er Michail Antonio (7.5) eneste registrerte angrepsspiller hos West Ham. Han er å finne i laget mitt til seriestart. Han hadde nest høyest xGI per 90 minutter etter Jamie Vardy forrige sesong.

Han leverer generelt bra på samtlige offensive stats, og hvem kan vel glemme de fire målene han hadde mot Norwich. Det irriterer meg fortsatt at Moyes byttet han ut såpass tidlig, når han først hadde muligheten til å sette en rekord, og jeg samtidig hadde han på laget. Eneste obs med Antonio er en trøblete hamstring.

Se opp for:

Tre go-to alternativer på West Ham mener jeg er Antonio (7.5), Cresswell (5.5) og Coufal (5.0). Spesielt i og med de har et så gunstig kampprogram til å begynne med. Coufal er 0.5 rimeligere enn sin backkollega, men med Cresswell får man i tillegg cornere, og spenningen med frisparkene i tillegg. I outfieldavdelingen finner man Benrahma (6.0) og Bowen (6.5), om man vil ta sjansen på en differensialspiller i denne priskategorien.

Styr unna:
Styr unna keeperne i West Ham, da de har to nokså jevngode alternativer og et uklart førstevalg. West Ham skal også spille i Europa i høst fra og med Gameweek 4, så da må man forvente mer rotasjon generelt i troppen, så det er ikke sikkert at valgene man gjør blir så langsiktige. Her mener jeg at Coufal (5.0) og Cresswell (5.5) er de sikreste valgene.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds