Benitez trolig ferdig i Newcastle

 

Sent lørdag kveld kom Daily Mail med nyheten om at Rafa Benitez er ferdig i Newcastle.

Rafa Benitez har tilbragt tre sesonger på St James` Park, og er en populær skikkelse blant Newcastle-supporterne. Klubbeier Mike Ashley er ikke like begeistret, og har ikke gjort et fremstøt for å beholde den spanske ringreven i klubben.

Kontrakten til Benitez går ut ved månedsskiftet. Daily Mailer det ikke forventet at det vil være samtaler mellom treneren og klubbledelsen før kontrakten går ut.

The Sun: Newcastle selges til Sheikh

Interesse fra Kina

Benitez har innsett at hans tid i Newcastle er omme, og uenigheter om hvordan klubben skal operere på overgangsmarkedet i sommer skal være én av årsakene til at trener og klubb nå går hver sin vei.

Det later ikke til at Benitez vil ha problemer med å finne en ny arbeidsgiver.

Trener-profilen skal ha et lukrativt tilbud fra kinesiske Dalian Yifang på bordet. Det er lite trolig at Benitez er lysten på en tur til Kina, og manageren blir trolig værende i England de neste månedene. Om det ikke blir forlengelse av kontrakten i Newcastle, kan andre engelske klubber snappe opp den rutinerte manageren.

Han skal også ha blitt vurdert som Claude Puels erstatter i Leicester forrige sesong, men ønsket da ikke å forlate Newcastle midt i sesongen. Jobben gikk dermed til Brendan Rodgers.

The Telegrap: Kommer med ett siste kontraktsforslag

The Telegraph skriver at Newcastle kommer til å prøve seg med ett siste kontraktsforslag til Benitez.

Newcastle tror fortsatt at det er en mulighet for at Benitez kan ombestemme seg i siste liten, til tross for at han skal ha avslått tilbudene klubben har kommet over de siste månedene.

Benitez skal være misfornøyd med de personlige betingelsene i egen kontrakt. Manageren har i lengre tid uttrykt misnøye med midlene han har fått til overganger.

Et salg av klubben er trolig det eneste som kan få Benitez til å bli værende i Newcastle.

 

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Midtbanemysteriet

McTominay og Fred? Hva med Pogba og Matic? Eller Donny van de Beek? Hvordan skal midtbanen til Manchester United se ut? Spørsmålene er mange for Ole Gunnar Solskjær.

Hvordan vinne i Pep-Roulette

Den regjerende seriemesteren fra i fjor har vist strålende form så langt i årets sesong, og har vist seg å fremdeles være giftige fremover, samtidig

Les videre

Siste Nyheter

Dette gjør ekspertene før GW 8

OLA: Overall rank: 84,188 Fremdeles fornøyd med Wildcard-laget fra forrige runde, men gjør en liten justering i forsvaret, hvor Dias kommer inn for Alonso. Med

Gode og dårlige nyheter

Fredagens pressekonferanse brakte både gode og dårlige nyheter for Manchester United-fansen.