Benitez trolig ferdig i Newcastle

 

Sent lørdag kveld kom Daily Mail med nyheten om at Rafa Benitez er ferdig i Newcastle.

Rafa Benitez har tilbragt tre sesonger på St James` Park, og er en populær skikkelse blant Newcastle-supporterne. Klubbeier Mike Ashley er ikke like begeistret, og har ikke gjort et fremstøt for å beholde den spanske ringreven i klubben.

Kontrakten til Benitez går ut ved månedsskiftet. Daily Mailer det ikke forventet at det vil være samtaler mellom treneren og klubbledelsen før kontrakten går ut.

The Sun: Newcastle selges til Sheikh

Interesse fra Kina

Benitez har innsett at hans tid i Newcastle er omme, og uenigheter om hvordan klubben skal operere på overgangsmarkedet i sommer skal være én av årsakene til at trener og klubb nå går hver sin vei.

Det later ikke til at Benitez vil ha problemer med å finne en ny arbeidsgiver.

Trener-profilen skal ha et lukrativt tilbud fra kinesiske Dalian Yifang på bordet. Det er lite trolig at Benitez er lysten på en tur til Kina, og manageren blir trolig værende i England de neste månedene. Om det ikke blir forlengelse av kontrakten i Newcastle, kan andre engelske klubber snappe opp den rutinerte manageren.

Han skal også ha blitt vurdert som Claude Puels erstatter i Leicester forrige sesong, men ønsket da ikke å forlate Newcastle midt i sesongen. Jobben gikk dermed til Brendan Rodgers.

The Telegrap: Kommer med ett siste kontraktsforslag

The Telegraph skriver at Newcastle kommer til å prøve seg med ett siste kontraktsforslag til Benitez.

Newcastle tror fortsatt at det er en mulighet for at Benitez kan ombestemme seg i siste liten, til tross for at han skal ha avslått tilbudene klubben har kommet over de siste månedene.

Benitez skal være misfornøyd med de personlige betingelsene i egen kontrakt. Manageren har i lengre tid uttrykt misnøye med midlene han har fått til overganger.

Et salg av klubben er trolig det eneste som kan få Benitez til å bli værende i Newcastle.

 

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds