Her er alle de skadeskutte etter landslagspausen

Det er atter en gang en svekket tropp som returnerer fra landslagspausen.  Belastningsskader, koronasmitte og lange reiseveier er blant sykemeldingene som skrives ut før helgen sparkes i gang på lørdag.

Liverpool

Jordan Henderson ble byttet ut til pause mot Belgia, der det ble presisert at det ikke var et taktisk bytte. Skal dreie seg om en strekkskade i bena, skal vi tro England-trener Gareth Southgate.

Liverpool-stopper Joe Gomez ble sendt på sykehus etter å ha pådratt seg en skade i kneet, og skal angivelig være uaktuell for spilletid et godt stykke videre i sesongen. Stopperkollega og back-up for nettopp Gomez, Rhys Williams, ble sendt hjem fra England sin U21-samling med hofteskade. Om ikke det var nok så har Liverpool sitt førstevalg på venstrebacken, Andrew Robertson, pådratt seg en hamstringskade.

Med stjernestopper Virgil Van Dijk og Trent Alexander-Arnold allerede ute har Liverpool nå hele sin foretrukne backrekke, pluss en backup på skadelisten. Fabinho er på vei tilbake fra en hamstringproblemer han pådro seg i Champions League-kampen mot Midtjylland sent i oktober, men heller ikke han er sikker før de møter Leicester førstkommende søndag.

I tillegg til å ha store skadeproblemer defensivt har Liverpool sin store scoringshelt de siste årene, Mohammed Salah, fått påvist Covid-19 to ganger på rad. Salah mister garantert kampen mot Leicester på søndag, i tillegg til Champions League kampen deres i midtuka. Om han rekker tilbake til kampen mot Brighton i neste runde, er fortsatt ikke sikkert.

Velkomstilbud – Få 7.50 i Odds på at Cristiano Ronaldo scorer denne helgen

Resten av gjengen

Chelsea-forsvarer Ben Chilwell ble tatt av med ryggproblemer etter bare 38 minutter mot Belgia. Det skal sies at han har blitt sett på treningsfeltet i etterkant, og det skal ikke dreie seg om en langtidsskade.

Frank Lampard uttalte i en pressekonferanse torsdag ettermiddag at Chelsea-kaptein Thiago Silva mest sannsynlig må stå over kampen mot Newcastle på grunn av jetlag.

Tottenham sin nye høyreback Matt Doherty har også pådratt seg covid-viruset, og er derfor utilgjengelig i Tottenham sitt storoppgjør mot Manchester City førstkommende lørdag.

West Ham-vingen Andriy Yarmolenko og to Arsenal-bautaer; Mohammed Elneny og venstreback Sead Kolasinac, har også fått påvist Covid-19 i løpet av landslagspausen.

Nathan Ake måtte gå av banen i treningskamp mot Spania etter bare seks minutter med en hamstringskade. City-ving Raheem Sterling er også usikker.

Fantasytips GW9 – Fem spillere du bør vurdere nå

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds