Igjen, finnes det andre kapteinsalternativer enn Salah?

Salah er fortsatt i god form, og har kun blanket en gang så langt denne sesongen. MEN om du er i den situasjonen at du ansér det som ytterst nødvendig å gjøre er annet valg på pur f, eller fordi du allerede er 100 poeng bak og vil ta sjansen, så vil jeg forsøke å gå gjennom disse alternativene nedenfor (PS: Selv går jeg Salah).

Ronaldo?

Watford er laget som har høyest xG for innslupne mål, og sluppet til bestflest skuddforsøk siste 6 GameWeeks. Til helgen spiller Manchester United borte på Vicarage Road, og man kan alternativt gå for Cristiano Ronaldo. Vi vet hva fyren er kapabel til, men stoler man nok på United?

Kane eller Son?

Alternativt kan man sjanse på en av Spurs-duoen Son/Kane. Sistnevnte bøttet inn mål i landslagspausen, og muligens kan Conte også få fortgang i prosessen i Premier League. Kane har faktisk nest flest avslutninger (etter Antonio) av spissene. Mens Son har 5. best xG av midtbanespillerne. Kanskje er det mot Leeds som har sluppet inn 18 mål så langt det skal løsne for en eller begge disse.

Les også: På tide å hoppe på Tottenham-toget?

To kandidater på Manchester City

Jeg må også nevne City-options hjemme mot Everton som et alternativ. Her har du Foden som har vært i god form og har 4. best xGI. Ellers finner vi Cancelo fra forsvaret som har størst sjanse for å holde nullen, skal vi tro bookmakerne. Fyren har 26 avslutninger så langt i sesongen. 9 mer enn nestemann (Trent) på lista, og som også hadde plassert seg på 5. plass blant spissene.

Forrige Gameweek var det 4,506,337 som satte bindet på Salah, som har 50% høyere xG enn nestemann på lista. Spørsmålet er vel heller om vi ser en ny rekord denne runden.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds