Overgangsrykter: Emery ber styret om penger

 

 

Emery vil ha mer penger

Unai Emery skal ha spurt styret i klubben om å øke overgangsbudsjettet, slik at klubben kan sikre seg Wilfried Zaha. Zaha kommer trolig til å koste rundt 50 millioner pund.

Tidligere har det blitt meldt at Arsenal bare har 40 millioner pund til overganger i sommer, før eventuelle salg.

Ivan Perisic sin agent er i Milan, angivelig for å diskutere Perisic´s fremtid i klubben. Ryktene skal ha det til at Arsenal er interessert i kroaten.

Manchester United fortsetter jakten på Diop

Manchester United sine sjanser til å signere Issa Diop skal ha økt markant de siste dagene. West Ham har satt en prislapp på svimlende 84 millioner euro på midtstopperen.

I følge France Football, skal et bud på i overkant av 60 millioner euro være nok til å sikre seg Diop.

Diop-overgangen virker mer sannsynlig etter at det ble kjent at Maguire trolig velger Manchester City fremfor Manchester United.

Som de fleste har fått med seg, er Wan Bissaka høyt oppe på listen av spillere Manchester United ønsker å hente i sommer. Nå skal de i tillegg være interessert i venstrebacken Firpo fra Real Betis. I følge MARCA kan Man Utd få kamp om backen fra Merseyside-rivalen, Liverpool.

Skulle Pogba bli solgt i sommer, ønsker Man Utd å bruke pengene fra salget på å hente supertalentet Jadon Sancho fra Borussia Dortmund.

Benitez ferdig i Newcastle

For to dager siden skrev vi om Rafa Benitez, og at manageren sannsynligvis var ferdig i klubben. I går bekreftet Newcastle at Benitez ikke forlenger kontrakten med klubben.

Med det er letingen etter erstatteren i gang for alvor. Ikke lenge etter nyheten ble kjent, har både Jose Mourinho og Arsene Wenger blitt linket til klubben.

I følge Chronicle, skal Mike Ashley ha kontaktet Wenger i håp om at franskmannen ønsker å ta over roret på St James´ Park.

Norwich har signert Josip Drmic fra Borussia Mönchengladbach. Drmic kommer gratis og har signert en treårskontrakt med klubben.

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds