Dagens overgangsrykter – Han blir Liverpools første signering

Lucas torreira blir i arsenal.

Ac Milan har vært på jakt etter Arsenals midtbane-terrier, men i motsetning til tidligere rykter, sies det nå at Torreira helst vil bli værende i London den kommende sesongen. Milan skal være villige til å bruke 40 millioner pund på Torreira.

Arsenal ha lagt inn bud på Tierney. Det første budet ble avslått av Celtic, men arsenal har nå økt budet fra 15 til 18 millioner pund.Torreira.jpg

Klubben vurderer også andre alternativer. The Gunners har blitt linket til flere spillere de siste dagene. til Zagadou, Bor dortmund, Armando Izzo – Torino, William Saliba – St Etienne.

Ivan Perisic har et ønske om å spille i Premier League. Etter at ryktene rundt en overgang til Man United stilnet, ser Arsenal ut som eneste alternativet om spill i Premier League skal bli en realitet. Problemet er at The Gunners har et svært stramt overgangsbudsjett i sommer, og har trolig ikke pengene til å prioritere den 30 år gamle kroaten.

Ndombele nærmer seg Tottenham

Ndombele skal være svært nære en overgang til Tottnham for drøye 500 millioner kroner.

Tottenham skal i følge Sky Sports, også være nære ved å sikre seg Jack Clarke. Leeds-spilleren vil koste klubben i underkant av 100 millioner kroner.

Everton har signert Andre Gomes fra Barcelona på permanent basis. Gomes har spilt for Everton i ett år, men blir nå offisielt Everton-spiller.

Manchester United skal være interessert i Valencia-angriper Wissam Ben Yedder.

Liverpool signerer sin første spiller denne sommeren.

Forsvarspilleren Sepp van den Berg blir ifølge ryktene snart klar for Merseyside-klubben.

sepp_van_den_berg-.jpeg
Sepp van den Berg

Liverpool er også favoritter til å signere Ajax-spiller Hakim Ziyech. Ziyech var svært toneangivende i sesongen som var, og storspilte i Champions League.

Crystal Palace er interessert i Simon Mignolet. Liverpool vil ha 8 millioner pund for reservekeeperen ifølge Evening Standard. 

Flere overgangsrykter:

Overgangsrykter TIRSDAG

Overgangsrykter MANDAG

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds