Manchester United avslutter russisk sponsoravtale

Team News og denne ukens Fantasy-nytt

Nedenfor finner du nyhetene fra denne ukens pressekonferanser. Helt nederst i artikkelen finner du Fantasy-artiklene fra den siste uken, som forhåpentligvis kan være til hjelp. Lykke til med runden som kommer!

Arsenal: I Arsenal så er Emile Smith-Rowe, Fabio Vieira, Tierney og Tomiyasu tilbake i full trening.

Aston Villa: Mings og Buendia har trent for fullt. Kortney Hause er ute. Ellers et skadefritt Villa.

Bournemouth: Ryan Fredericks og Joe Rothwell er fortsatt skadet.

Brighton: Jakob Moder er langtidsskadet, ellers skadefritt.

Brentford: Ajer og Sergi Canos kan være tilbake om to uker. Brentford har signert dansken Mikkel Damsgaard fra Sampdoria. Ståle Solbakken spådde at han ville bli Premier Leagues overraskelse. (I forbifarten skrev jeg at Damsgaard heter Martin, men han heter jo Mikkel, hadde jeg ikke endret det hadde jeg kanskje blitt kalt kunnskapsløs av Vegard Suarez Berge. Han kalte meg kunnskapsløs da jeg skrev at Neco Williams hadde gått på lån til Nottingham Forest og ikke kjøpt).

Chelsea: Kovacic er ute neste kamp. Og Marcus Alonso er på vei til Barcelona. Tuchel nevnte at Cucurella muligens starter ettersom Chilwell ikke er 100%.

Crystal Palace: Olise har trent for fullt denne uka, og er med i troppen mot Liverpool. McArthur, Tomkins og Nathan Ferguson er fortsatt ute.

Everton: Conor Coady går på lån til Everton fra Wolves. Han har kun vært på benken en gang de siste to sesongene, men nå som Wolves har endret til å spille med to midtstoppere fremfor tre, så var han ikke lengre et førstevalg. Ben Godfrey og Yerry Mina vil være ute et par måneder, mens Calvert Lewin er tilbake Mid-september. Coleman er tilbake i full trening, som vil gjøre 4.0-mannen Patterson til et mindre aktuelt alternativ.

Fulham: Fulham har hentet Issa Diop fra West Ham, mens Harry Wilson er ute til slutten av September.

Leeds: Firpo, Ayling og Dallas er fortsatt ute i Leeds. Sinisterra er tilbake fra skade, og vil være med på benken i helgen. Daniel James er tilbake fra suoensjon, og er også med i helgens tropp.

Leicester: Leicester-gutten Harvey Barnes er fortsatt ute noen uker. Pereira og Bertrand er også ute med skade.

Liverpool: Keita er tilbake fra sykdom, og er tilgjengelig igjen. Tsimikas er tilbake i trening igjen. Thiago er ute i seks uker.

Manchester City: Kalvin Phillips er ute, ellers skadefritt.

Manchester United: Lindelöf og Martial er fortsatt ute. Ellers lite nytt å melde. Ten Hag ville ikke røpe om Cristiano Ronaldo starter eller ikke.

Newcastle: Jonjo Shelvey er ute i tre måneder. Lascelles er tilgjengelig igjen, etter en kjenning i låret. Fernandez er tilbake i trening, mens Krafth er ute. Howe sier at Dan Burn sannsynligvis starter igjen.

Southampton: Lyanco er ute. Ellers skadefritt.

Tottenham: Skipp og Lenglet er ute et par uker, eller en skadefri tropp.

West Ham: Antonio er tilbake i full trening, ellers er ståa den samme som forrige uke. Ifølge Moyes kan både Scamacca og Cornet spille til helgen.

Wolves: Coady har dratt til Everton. Mens Jimenez, Moutinho, Semedo og Adama Traore fortsatt er ute.

Denne ukens Fantasy-nytt på Premier League Norge:

Iver har skrevet om tre spillere du foreløpig bør vente med å bytte inn: https://plnorge.com/tre-spillere-du-ikke-bor-bytte-inn-pa-fantasy-na/

Øyvind går gjennom de mest populære byttene folk har gjort etter helgens kamper: https://plnorge.com/de-mest-populaere-fantasybyttene-for-gw2/

Øyvind har også skrevet om hvorfor du bør beholde Jesus på laget ditt: https://plnorge.com/derfor-skal-du-beholde-jesus-pa-fpl-laget-ditt/

Jeg har gått gjennom ulike tall: hvilke lag som kom til flest sjanser, og hvilke populære spillere  som fikk ikke et skudd på mål: https://plnorge.com/nordehjornet-tall-fra-runden-som-gikk/

Fotball VM 2022

Fantasy Premier League

Odds